Fredag

En härlig dag för många som inte ska jobba, vilket jag ska så klart....(ihelgen alltså). Idag har jag varit på tonårskalas och vräkt i mig godsaker och snackat härligt mycket strunt med mina vänner. Kvällen har jag spenderat med att städa hela övervåningen inklusive min tonåringsrum vilket inte var en lätt uppgift. Jag blev glatt överraskad av belöningen för detta, han erbjöd sig att ta middagsdisken och gjorde även detta utan upppmaning....Ja ibland blir även jag förvånad. Då min dotter inte ville vara sämre sprang hon i väg med alla 3 soppåsarna utan gnäll trots att hon städat sitt rum själv. Ja som ni hör är jag inte bortskämd, kanske många tar det här för givet ,men jag är i nån sorts glädjechock just nu.


Puss och godnatt alla glada(ja ledsna med för den delen)...............

Show me yours and I´ll show you mine 24

Systers fotoutmaning denna vecka är Missförstånd / missvisande... en blå cykel med texten Red wolf tycker jag är missvisande.

.


Dessutom heter den wolf (varg) hur missvisande är inte det för en cykel.

Lördag kväll

Har inte blivit mycket skrivet på sistone, det känns just nu som det bara är en massa jobb. Men jag mår iallafall bra.
I går var jag iallafall på puben med mina vänner och sjöng kareoke........ Idag har jag sobbat hela dagen och det har känts ska jag säga, det är inte som förr när man kunde vara ute och festa hela nätter och ändå jobba dagen efter. Nu orkar man bara inte. Så trött så trött. Jobbar hela dagen till klockan 5 i morgon med.


Show me yours and I´ll show you mine 23

Jag är med i systers fotoutmaning den här veckan, temat är beroende.Här hittar du fler beroenden

Torsdag 16/7

Japp då har man gjort en jobbvecka, Jobbat 6 dagar sen i fredags är nu långledig fre lör sön. Jag ska säga att det tar på krafterna, ja både med jobbet då och dessutom jobba med sitt ex(2 mån sen nu) som är världens fjant. Han smörar för mig och sommar vikarierna fast han har en ny, som dessutom oxå jobbar på mitt jobb... Hon har tydligen varit i Göteborg denna vecka så han har haft fritt spelrum, han har ringt min mob idag och jag har inte svarat jag känner mig sååå stark. Sanningen att säga blir jag illamående när jag tänker efter vad jag stått ut med, och undrar oxå över varför jag inte lyssnat på min(som vi alla har) inre röst. Det var som du skrev syster vi är faktiskt själva ansvariga för hur vi vill ha det ivårt liv, för visst var det så du menade, i ditt inlägg om Englas mördare. Vi kvinnor verkar ha så lätt att lägga vårt liv i någon annans händer, ja inte alla då men oftast vi med en något rubbad uppväxt.
Tänk bara om någon behandlade din bästa vän eller syster illa, då är vi redo för strid, men orkar inte ta striden när det gäller oss själva... Hallå vakna och fatta! Jag känner mig så lycklig och fri just nu för jag har verkligen fattat, jag bestämmer var mina gränser går, Jag bestämmer vad som gör mig lycklig, glad ,ledsen och pissed. Om du inte kan ta det så.........f..k off.    BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!!!!  Ps det hjälper heller aldrig att skylla på någon annan(även om det är skönt att känna sig fri från skuld). I slutändan har vi ändå alltid haft val att göra annorlunda.
OK SISTERS I´M AWAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måndag

Har inte skrivit på ett tag. Förkylningen är äntligen över och jag började jobba i fredags. Har jobbat hela helgen.
Inte mycket hade hänt på jobbet lika hårda golv och nästan alla boende var kvar. En del nya ansikten dock, även kallade sommarvikarier. En del effektiva och en del inte. Idag har jag varit ledig, städat och tvättat lite. var ute och gick 7km med en vän. Efter att ha vilat 3 veckor så kan jobb och motion verkligen ge en träningsvärk. Min dotter ska sova hos en kompis och sonen är upptagen med ps3, själv har jag nyss tagit en dusch och väntar på Prison Break som jag och sonen ska titta på. Imorgon jobbar jag kväll så på fm ska vi till en kompis vars son fyller 14.
Nåt annat roligt har jag väl inte att förtälja mer än att Soooolen har tittat fram idag.
Har oxå kommit underfund med att det finns människor som antingen fattar eller inte har en clue!
!

Onsdag

Har spenderat dagen med min lillasyster och hennes skrutt. Vi har storhandlat , käkat och färgat varandras hår, en toppendag. Nu har jag äntligen hittat min favoritvideo med Michael Jackson... lyssna  se och njut....

Tisdag

Fortfarande förkyld... Idag har jag spenderat dagen på sjukhuset då min dotter op bort en tand i gommen det tog mer än en timme, hon var så tapper lill gumman. De skar upp i sidan av gommen och tog ut en tand som nästlat sig in bland andra rötter och sen vertikalt ut i gommen. Hennes högra sida har nu en storlek av en tennisboll och då överdriver jag INTE!  Sen har vi spenderat kvällen med att gråta till Michael Jacksons minnescermoni, vi är tydligen väldigt känsliga idag(så nu är jag oxå svullen).


Fortfarande Måndag

Hallå vill ni garva och har sjuk humor, hyr eller köp Pineappleexpress, jag har garvat så jag fick mag knip. Den ägde......

Måndag

J-vla förkylning.
Måste muntra upp mig lite, här en ung man med en mogen låt. Min FAVORIT just nu.

söndag kväll

Snorig och feber har dessutom nerverna utanpå, ingen bra dag. Har dessutom bara 4 dagar kvar av semestern. Usch idag är jag en verklig pessimist. Nej nya tag inför morgondagen då jag har ja inget planerat.Och jag väljer att vara sur, hur dum får man bli!

Lördag kväll

Ja jag vet det har inte blivit mycket skrivit, men haft vänner på baesök onsdag torsdag trevligt trevligt. Idag har jag och barnen haft lite film maraton, då jag känner mig hängig och förkyld. Först såg vi en snyftare med Will Smith, Seven Pounds, rekomenderas om du behöver gråta ut. Sen såg jag och min tonårs son Saw V.rekomenderas ej om man vill ha en film med handling och mening, it sucked!!!! Men min son gillade den.Idag har det varit väldigt växlande väder och vi har varit inne mest hela dan, jag håller på bli galen på dessa satans myggor som gör att man inte kan ha något öppet, hela övervåningen är som en bastu.
Förresten här ska vi vara glada som lever idag, Jag var upp med tvätt på fm och kände en stank, det luktade katt piss på hela etaget, Döm om min förvåning då jag kommer in i min dotters rum. Hon har bäddat in en ljusslinga i sin bäddsoffa under en massa mjukisdjur, Ljusslingan har smält in ien filt och var inte långt ifrån att börja brinna, så hade den legat i ett par dagar. Jag blev så himla rädd ; min son har legat själv på övervåningen inatt och kunnat bli innebränd. Snacka om att få hjärsnörp. Nu lämnas inte en lampa tänd i detta hus.

RSS 2.0