Tisdag

Idag har jag och barnen varit med min pappa och hans sambo först till Öregrund på lunch, super mysigt. Sen tog vi färjan över till Gräsö där jag och barnen besegrade vår höjdrädsla och klättrade upp i Djurstens fyr. Vi tyckte vi var så modiga även om den inte var den största fyr man sett. Sen Fikade vi på Djurstens kafe,  skön sol sken på oss och vinden fläktade lagom skönt.På vägen hem stannade vi till i Östhammar och shoppade skor till barnen, de var så nöjda med dagen, jag med.


Nu till nåt helt annat måste ju bara lägga in en av mina favorit videos med Michael Jackson.


Måndag

Sol och bad vareviga dag, Jag klagar inte skulle kunna leva så här hela sommaren om jobbet bara kunde bevilja 10 veckors semester. I lördags hamnade jag hos mina grannar och drack några glas vin, skönt att inte sitta själv för omväxling. Mina barn tycks vara uppslukade av sina egna intressen och kompisar vilket är naturligt då de börjar bli äldre.
Nu har jag ju chansen att utveckla mina egna intressen, jag har tex upptäckt en under bar deckarförfattare från island. Arnaldur Indridason är redan inne på min andra på 4dagar, Varmt rekommenderad.Bilden tog jag förra året men den är lika somrig ändå.

Lördag kväll

Ännu en dag i solen, det har varit så pass som 38 grader i SKUGGAN. Nu ska mina vänner åka på fest medans jag ska ta en kalldusch och spendera kvällen med barnen istället. Det är nog lika bra ef som jag inte är riktigt färdigläkt efter separationen. Man vet ju vad som kan hända med för mycket vin i kroppen, solsting och törst på bekräftelse. Förutom den uppenbara Ågren på axeln imorgon för att man babblar alldeles för mycket och har alldeles fööör roligt, så blir man seg och får ont i huvudet och hela Söndagen blir förstörd.Jag är så duktig och ansvarsfull för en gångs skull. Nu hägrar duschen och ett glas rött, utan ångest, bye for now.

Ännu en dag i solen!

 
Vore skönt om vi kunde besparas mänskliga, djuriska och astronomiska plågor under sommaren eller åtminstone semestern. Vore skönt om barnen hade en mamma med humor och humör under dessa sköna dagar. Kanske man kunde lägga upp nåt slags schema oss mammor emellan så fick barnen kul heeeela sommaren! Nåja solen skiner ju iallafall även om man inte kan bada. Har ialla fall städat som en tok under kvällen, produktiv blir man ju även om det går åt mycket godsaker för att hålla humöret i någotsånärt schack.

Sommar och sol dessutom semester vad kan gå fel?

Svar: Allt om inte rätt sinnesstämning innfinner sig hos varje familje medlem vid precis de rätt tillfälle dessutom.


Vad gör man om allas förväntningar på hur allt ska vara går isär?
Svar:Bråkar och skriker på varann så att alla blir lika besvikna, det är väl rättvist.

Vad göra om kaos infinner sig?
Svar:Skrika lite till och smälla i varsinn dörr så hela huset skakar. Så att vi verkligen skiljs som ovänner.

Vad göra sen denna härligt sköna sommar dag?
Svar:Alla ångrar sig och gör allt för att bli sams igen.

Sen gör vi nåt kul igen till nästa gång sinnet vill olika i denna viljestarka kompott

Vad lära av detta?
Svar Man kan fan inte va glad jämt,men vi vill bra gärna att alla andra klarar det!.

Sol ute sol inne moln i hjärta fjärt i sinne


RSS 2.0